Op al uw aankopen bij Handelsonderneming MiSt / Happy in Color zijn de volgende leverings- en retourvoorwaarden van toepassing:

 

  1. De producten worden geleverd op het adres dat u heeft opgegeven bij uw bestelling. De levertijd binnen Nederland bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen op het moment dat een product voorradig is. Overschrijding van de wettelijk vastgestelde leveringstermijn van 30 dagen leidt, in afwijking van artikel 7:46f lid 1, niet tot verzuim van rechtswege. Een ingebrekestelling is dan ook vereist alvorens Handelsonderneming MiSt in verzuim kan geraken. Indien de klant een bestelling heeft ontvangen die niet volledig is en/of gebreken vertoont, dient hij dit binnen 2 dagen per mail aan Handelsonderneming MiSt te melden.
  2. De bestelling wordt verzonden na ontvangst van uw betaling. Uw betaling dient direct na uw bestelling via ons betalingssysteem te worden verricht. Wij bieden geen mogelijkheid tot uitgestelde betaling of betaling in termijnen.
  3. Goederen kunnen binnen 14 dagen na de factuurdatum worden geretourneerd. Goederen moeten onbeschadigd, ongebruikt en (indien van toepassing) van aangehecht label voorzien zijn. Retouren kunnen worden verzonden naar: Handelsonderneming MiSt, Venneperweg 522, 2144 KL Beinsdorp. De kosten voor het retour sturen van goederen zijn voor rekening van de klant. Na ontvangst van uw retour maken wij het geld binnen 7 dagen aan u over.